Jó lenne, ha el tudnátok jönni "páran"!
Ha nem tudjátok hol van, megbeszélhetünk egy találkozót a buszvégen 18:10-re, és akkor elmehetünk együtt.
(17:35kor indul busz Debrecenből, és 18:02re ér Hajdúszoboszlóra, de várnánk még pár percet, hátha valaki még meggondolja magát.)
A belépés díjtalan.
A Windy Bon (Halottak Ünnepe) reggelén az asszony gondosan kihúzta szemöldökét, hogy a táncosok közé vegyülhessen, ahol kérője ráakadhat. Még fiatalnak tartotta magát, egyszem lányát egyedül nevelte föl, nemrég adta férjhez. Magára maradt, szívében hatalmas űr. Most megjelenik egy férfi, kezét kéri. Az asszony a szalmakalap mögé rejti arcát. Ha a férfi így is rábukkan az Owara táncosok sokaságában, az asszony köteles elfogadnia a karját. De a férfi, aki a Halottak Ünnepe fesztivál estéjén megjelenik előtte, nem más, mint tulajdon férje, aki már hosszú évek óta elhunyt. A múltnak éljen férje emlékét őrizve – vagy a jövőnek, új kérője oldalán? Lelkét szinte kettétépik a tornyosuló érzelmek, s bár elegáns táncot lejt, szíve darabokra szakadt: „Szívem sebesen ver! Ó jaj, túlárad bennem szerelem és rettegés.”
Telefonszámom: 30/42-11-923 Hívhattok, írhattok sms-t, bármi.
Msn: liton_lilla@hotmail.com
Akit érdekel, feltétlenül szóljon!
Nem tudom, milyen hosszú a darab, viszont az utolsó busz 22:10-kor megy vissza Debrecenbe. Szerintem 1,5 óra, bár nem tudom.
Képek: