mi, mikor, merre ...

a név magáért beszél :P

Péntek, szoboszló! Gyertek! :D

HozzászólásSzerző: Lilith » 2009.10.06 12:01

2009. október 9-én (pénteken) 19 órától a művelődési központben A szélben lebegő pilangó c. Japán zenés táncházi előadás.
Jó lenne, ha el tudnátok jönni "páran"! :)
Ha nem tudjátok hol van, megbeszélhetünk egy találkozót a buszvégen 18:10-re, és akkor elmehetünk együtt. :)
(17:35kor indul busz Debrecenből, és 18:02re ér Hajdúszoboszlóra, de várnánk még pár percet, hátha valaki még meggondolja magát.)
A belépés díjtalan.

A történet:
A Windy Bon (Halottak Ünnepe) reggelén az asszony gondosan kihúzta szemöldökét, hogy a táncosok közé vegyülhessen, ahol kérője ráakadhat. Még fiatalnak tartotta magát, egyszem lányát egyedül nevelte föl, nemrég adta férjhez. Magára maradt, szívében hatalmas űr. Most megjelenik egy férfi, kezét kéri. Az asszony a szalmakalap mögé rejti arcát. Ha a férfi így is rábukkan az Owara táncosok sokaságában, az asszony köteles elfogadnia a karját. De a férfi, aki a Halottak Ünnepe fesztivál estéjén megjelenik előtte, nem más, mint tulajdon férje, aki már hosszú évek óta elhunyt. A múltnak éljen férje emlékét őrizve – vagy a jövőnek, új kérője oldalán? Lelkét szinte kettétépik a tornyosuló érzelmek, s bár elegáns táncot lejt, szíve darabokra szakadt: „Szívem sebesen ver! Ó jaj, túlárad bennem szerelem és rettegés.”

Telefonszámom: 30/42-11-923 Hívhattok, írhattok sms-t, bármi.
Msn: liton_lilla@hotmail.com
Akit érdekel, feltétlenül szóljon!
Nem tudom, milyen hosszú a darab, viszont az utolsó busz 22:10-kor megy vissza Debrecenbe. Szerintem 1,5 óra, bár nem tudom. :/
Képek:
Kép
Kép
Kép
Majdnem minden mindegy, mint egy holt ajkán a csók...
Lilith

Re: mi, mikor, merre ...

HozzászólásSzerző: Julcsi » 2009.10.07 10:43

Natsuko írta:Na, hasonlóan járt a con is, másolom az egyik FMA (Fejér Megyei Animés) posztját:

Sziasztok!

Én a Fejér Megyei Animések nevében szeretnék elnézést kérni mindenkitől, aki készült és várta a 2009-es Őszi AnimeCont, ugyanis fél órával ezelőtt olyasmi jutott csapatunk tudomására, ami a MAT-tal való további sikeres együttműködésünk útjába állt.

Ennek tekintetében, valamint arra vonatkozólag, hogy a Társaság támogatására szervezés terén eddig is csak minimális mértékben számíthattunk, s inkább hátráltattak mint segítettek minket, s olyan hiányosságokért, hibákért is minket tettek felelőssé, melyekhez nem volt közünk és nem tudjuk vállalni a felelősséget, a Fejér Megyei Animések lemondtak az Őszi Animecon szervezéséről, habár szívesen folytattuk volna, és már nagyon vártuk a Rendezvényt.

Tehát, összefoglalva: az FMA nem tudja tovább vinni a szervezést a MAT-on belül felmerült problémák miatt.

Csapatunk és a saját nevemben szeretnék elnézést kérni Tőletek, hisz mi is legalább annyira vártuk a Con-t, mint Ti.

http://mangafan.hu/forum/post/97659

Hát nem azért, de nem lepődtem meg, elvégre a MAT-ról beszélünk. :?

Erre a MAT válasza:
Kedves Látogatók, Animés közösség!

Sajnálattal fogadtuk a Fejér Megyei Animések elnökének levelét, melyben bejelentették, hogy visszalépnek az Őszi AnimeCon szervezésétől. Levelükben indoklás nem szerepelt, és a múlt heti megbeszéléseken ennek még nem éreztük előjelét a nehézségek ellenére, ezért értetlenül állunk az eset előtt.
A MAT elnöksége hosszas megbeszélés eredményeképpen arra a következtetésre jutott, hogy az időhiány miatt nem lehetséges a rendezvény színvonalas megvalósítása Budapestről. Ezért elnökségi döntés értelmében az 2009-es Őszi AnimeCon elmarad.

A következő két hétben felvesszük a kapcsolatot minden conbérlettel rendelkező személlyel emailben, és egyeztetünk velük a kárpótlás módjáról.

Mindenkit szeretettel várunk az egyesület nyilvános közgyűlésére, ahol bővebben be fogunk számolni a helyzet kialakulásáról. Erről további információt a http://www.animetarsasag.hu weboldalon találhattok majd.

Üdvözlettel:
Zsámboki Gergely
elnök
Magyar Anime Társaság

animecon.hu
Kép
Julcsi

HozzászólásSzerző: Yukina » 2009.10.09 13:37

Mikun írta:
Mikkun 2009, miskolci mikulásünneped!

Rendezvényünk a japán populáris és tradicionális kultúra iránt érdeklődőknek nyújt színvonalas szórakozási lehetőséget, melyet a Miskolci aNime Klub szervez más vidéki klubok együttműködésében, az Animax, a Cosplay.hu és a MAT támogatásával.

Rendezvény neve: Mikkun 2009
Dátum: 2009. december. 05.
Helyszín: Miskolc
Belépődíj regisztráltaknak: 1000Ft
Belépődíj nem regisztráltaknak: 1200Ft
Elérhetőség: info kukac mink pont hu
06 70 270 9999 (forródrót)

Tervezett programok nagy vonalakban:
vetítések
cosplay
karaoke
táncpad
konzol
rajz
tombola
vásár

http://mikkun.hu/

Ami még a híhez tartozik, és a meeteseknek szól: A Rendezvényt a Miskolci meet szervezi. Az ismeretségünkből adódóan pedig arra kértek bennünket, hogy ha van kedvünk segíteni nekik a rendezvényükön, azokat szívesen várják. Én tartom a kapcsolatot az egyik főszervezővel. Megkért minket, hogy amenyiben van jelentkező segíteni. azok nevét írjam fel és küldjem el nekik, hogy tudjanak mivel számolni. Úghogy aki szeretne a rendezvényen segítőként jelen lenni annak várom a jelentkezését, vagy a fórumon PRIVÁT ÜZENETBEN,vagy e-mailben, vagy MSN-en, és persze személyesen. Határidőt ugyan ezzel kapcsolatban velem nem közöltek, de én a jövő hetet max az azt követő hetet gondoltam. Tehát ennek eldöntésére 2 hetetek van! :D

E-mail: vvicav@gmail.com
MSN: vvicav@hotmail.com
moderátor

http://veressevaveronika.daportfolio.com
http://vvica.deviantart.com/

" Bolond ki a fának gyümölcsét nézi S magasságát nem tekinti "
"Halál vár mindazokra akik vétkeztek, halál azokra akik élnek"
Kép
Yukina
moderátor

HozzászólásSzerző: Seiya-chan » 2009.10.12 8:50

"November 26-án, csütörtökön Japán Napot tartunk a Debreceni Egyetem díszudvarán. A tervezett program a következő:

12:00 Megnyitó
12:30 Japán édességkóstoló és teakóstoló
13:00 Előadások Japánról
14:00 Japán kultúra bemutatása, próba (kalligráfia, papírhajtogatás, japán sakk, virágrendezés, nyári kimonóba öltöztetés stb.)
15:30 Japán harcművészet bemutatása (aikidó, kendó, karate stb.)
16:30 Kandzsi bingó
17:00 Zárszó

A Japánról szóló kiállítás az egész esemény alatt folyik.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!"

Aki tud, az menjen! :D
Seiya-chan
egyesületi elnök

HozzászólásSzerző: Natsuko » 2009.11.05 12:41

Kérdés: hány asztal fog akkor kelleni japán napra? Vagy ha ezt nem tudjátok megmondani, akkor mennyi mangát terveztek hozni? Eri-san már kérdezte, hogy akkor hogy legyen, jövő hétre már meg kellene mondani, hogy mennyi asztal is kell majd.
Kép
Kép
Natsuko

HozzászólásSzerző: ceekay » 2009.11.06 9:04

Natsuko írta:Kérdés: hány asztal fog akkor kelleni japán napra? Vagy ha ezt nem tudjátok megmondani, akkor mennyi mangát terveztek hozni? Eri-san már kérdezte, hogy akkor hogy legyen, jövő hétre már meg kellene mondani, hogy mennyi asztal is kell majd.

a kérdés jogos ... délután zaklass minket mindenképpen!
fórum adminisztrátor
Kép Az élet azért szép, mert bármi megtörténhet!
Kép ... és azért szar, mert meg is történik. :D
ceekay
fórum admin

HozzászólásSzerző: Natsuko » 2009.11.10 12:28

Hát ez nem jött össze, de most pénteken sem tudok menni. :?
Nem tudnátok véletlenül holnap ötig megmondani? :oops: Mert akkor este meg is tudnám mondani Eri-sannak. De ha személyesen megkeresitek az ügyben a héten, az talán még jobb.
Kép
Kép
Natsuko

HozzászólásSzerző: Natsuko » 2009.11.22 9:34

Kérdés: hány órára viszitek a mangákat?
Én, mint segítő, már 11kor ott leszek, 11.30kor lesz a megnyitó.

A program

A két asztal amúgy meglesz.
Kép
Kép
Natsuko

HozzászólásSzerző: socke » 2009.11.24 0:42

Szia Natsuko :D

Én a GO-s asztalnál leszek. :D
Mondjuk azt nem tudom, hogy a meetes részleg az asztalához hány órára akar menni, ha gondolod, MSN-en yukina-ékat megérdeklődöm ez ügyben és holnap visszaírok neked, hacsak yukina nem jön ide hamarabb és elmondja XD.

Viszek fényképezőgépet és mindig lesz valaki, aki csinál képeket a meetesekről és a japán napról. Ha kellenek neked vagy Eri-san nak akkor szólj bátran. :D

Igazából lehet nem voltál kiváncsi ezekre amiket leírtam, de ha már fellátogattam a fórumra, írogattam kicsit. XD

További jó hetet és találkozunk csütörtökön.

Sayonara :D
socke

HozzászólásSzerző: Natsuko » 2009.11.24 20:42

Az érkezés időpontjára lennék kíváncsi, meg Eri-san is. :? Úgy látom Márk akciója nemhogy fellendítette volna a fórumot, hanem még le is lohasztotta.

Bocsi, harapós a kedvem, amúgy valami vírusnak írja ki az Avast a valakinek az aláírását...
Kép
Kép
Natsuko

HozzászólásSzerző: Batou » 2009.11.25 12:04

nagyon köszönöm....
Igen amióta nem beszélgetek magammal a fórumon azóta egész kihalt.
bocsánat hogy mertem próbálkozni hogy más is fórumozzon ne csak 1-2 ember.....
"Mindenütt jó, de legjobb ott ahol a többiek vannak!"
Batou
moderátor

HozzászólásSzerző: Natsuko » 2009.11.26 10:28

Nem a te hibád, az ötlet jó volt, és tényleg szükség lenne egy lendítésre, mert nemigaz, hogy 4 nap alatt egyetlen illetékes sem néz fel erre. Már csak az lenne a ciki, ha végül senki nem hozná a mangákat.
Kép
Kép
Natsuko

HozzászólásSzerző: Julcsi » 2010.02.08 0:01

Tavasz (Sakuracon):
Ápr. 24. (vagy 24.-25.)
A Mangafan (Mondo) szervezésében, a Mat közreműködésével.
Nem Mondo con lesz a neve, hanem Sakuracon. Mert.
Kép
Julcsi

Előző

Vissza: hazai meet-ek, con-ok, találkozók anime party-k