Yukina írta:A Bleach movie 3 vetítésén gondolkodhatunk, mert sokan kérdezték, hogy lesz-e...
Tudom, most ellent fogok mondani magamnak, mivel óriási rajongója vagyok én is, de én kivételesen nem támogatom a Bleach Movie 3-at, mert sorozat alapján készült, és a 3-as movie pont az a film, amiben rengeteg utalás van a sorozatra, a Movie 2 az amihez nem feltétlenül kellene a sorozat látása, sztem.

Egyébként, eszembe jutott közben - míg írtam

- hogy Inuyasha Movie-k is vannak. Igaz, az is sorozat függő valamennyire, de talán azt többen szeretik és kevesen látták ( talán ) és megnéznék. Például nekem megvan az első 3 Movie eredeti bolti DVD-n, szal lehet választani is, hogy magyarul vagy japán hanggal magyar felirattal nézzük.
Javasolnám még a Ghibli filmeket is. Biztos találunk olyat amit senki nem látott még vagy csak kevesen. Majd nézelődök a neten, hogy van-e magyar feliratosan vagy akár szinkronosan is.
Ez csak egy halk ötlet a részemről, hogy péntekig össze lehetne gyűjteni itt általunk keresett filmeket és csütörtök este ami itt van ebben a topicban, azt meetre elvinni és megszavaztatni ott, mert elég kicsi szokás szerint a fórum látogatottsága XD. Ill. itt is lehet rá szavazni és a két helyen leadott szavazatokat összeszámolva, az első két helyezett film mehetne az ebben az évben tervezett még két pénteki vetítésen, ha jól láttam kiírva( dec 8 és dec 18).

( Ez meg egy méghalkabb hozzászólás XD, hogy ha meglesz mit vetítünk és van rá money, akkor csinálhatnánk rá olyan jó kis plakátot, mint az Animációs napokra. Nem kell 20 db se, elég lenne pl 5 is, azt néhány fontosabb helyre kirakni és ennyi.

)
OFF:
Egyébként az egyetemen jó pár meetes szórólapot elosztogattam, remélem majd jönnek új emberek

, és lesznek többen az esti filmvetítésekre. Csakhát péntek este 6 óra... Értitek, sokan vidékiek és mennek haza, sajnos ez van. :S
Ez a film vetítés kicsit felcsigázott mert jó ötletnek tartom ;D, meg olyan filmeket szeretnék ha vetítenénk amik érdekesek és nem látta sok ember még.
Na elég lesz belőlem ennyi mára. XD
Sayonara
sziasztok