Vélemények és kritikák (2010)

Országos Szerepjáték, Anime és Képregény Est
2010.02.27. Debrecen (tervezett dátum!)

NYITOTT TÉMA!, regisztráció nélkül használható ...

Vélemények és kritikák (2010)

HozzászólásSzerző: ceekay » 2010.02.28 18:44

Ide várjuk mindenki véleményét a rendezvényről és építő jellegű kritikákat a jövő évi rendezvény sikeresebb lebonyolítása érdekében! :D

Ide is bárki írhat regisztráció nélkül!
fórum adminisztrátor
Kép Az élet azért szép, mert bármi megtörténhet!
Kép ... és azért szar, mert meg is történik. :D
ceekay
fórum admin

Re: Vélemények és kritikák (2010)

HozzászólásSzerző: Anti » 2010.02.28 20:29

Szia(sztok)

Először is szeretném megköszönni eme nagyszerű rendezvényt. :b_mygod: Élmény volt ott lenni, bár a vége felé megint sokan leléptek (köztük én is :( )

Annyit szeretnék javasolni a jövő évi rendezéshez, hogy ha lehet, a beléptetés az első programok előtt kb. fél órával történjék meg. Ha jól emlékszem volt 10 órási program is. Sokan nem a programokat olvassák el először, hanem az árusokhoz rohannak. Utána meg szegény előadók csak néznek, hogy miért vannak olyan kevesen az előadáson. És ti is kiordibáljátok a lelketek.

Egy másik észrevétel. Ha meg lehet oldani, létre kellene hozni egy olyan helyet, ahol leülhetnek beszélgetni az emberek. Gondolom ez újabb terembérléssel, plusz kiadással jár. De az is elég lenne talán, ha pár padot, széket elhelyeznétek.

Hirtelenjében ennyi jutott eszembe. Még1x köszönöm, hogy energiát fektettetek egy ilyen rendezvény szervezésébe.

:b_applause:

Anti

UI: Várom a képeket.
Anti

HozzászólásSzerző: Stella » 2010.03.02 19:10

Szerintem jó volt.
Idén jobban ment a szervezés egy kicsivel.
Köszönjük a szervezést Seiya-nak!! (meg persze mindenkinek de legjobban neki:P)

:stupid: <-- Akky,ez jó volt (remélem emlékszel XD) :D
szóval jó volt.
véleményem szerint jövőre nem kellene ennyi segítőt alkalmazni...és nem azokat akiket még pl életemben nem láttam,járnak Meetre vagy 1 éve és inkább kevesebb... o.o
Szóval szerintem jobban meg kellene gondolni,hogy kit "alkalmazzatok"<---(nem találtam jobb szót erre)úgymond.

De ezen kívül minden rendben ment.

puszi :3
DAMEET POWAAAAAA!!!! ^^
:D Vivaaa DaMeet és Mexikóóó,amíígóóó!!XD :D
Stella
a fórum kiváltságosa

HozzászólásSzerző: Akkymaru » 2010.03.04 8:01

ú, feljöttem végre ide is >8D
akkor leirok 1-2 gondolatot a rendezvényhez, észrevételeim kapcsán: nekem összességében tetszett az egész ^^ a fent emlitett random leülős cucc sem rossz felvetés, középre ahol az a nagy hely volt én is gondoltam hogy lehetne valami ilyesmit tenni, ha valaki amvkat akarja nézni, vagy csak pihizni, vagy csak létezni és beszélgetni, mondjuk nem tudom hogy úgy mennyire lennének útban..
a másik a bemondó fixálása, nem kis kavar és káosz volt a programok bejelentésénél, kéne egy állandó, odaültetett ember, aki értelmesen, jól artikulálva tud beszélni, és őhozzá lehetne fordulni hogy mondja be az esetleges információkat. Nem tudom a lány nevét, aki most volt a bemondó, nem volt vele gondd, csak mondjuk ez a stilus, amivel ő működött nemigen nyerő ilyen téren >8D, a bemondáshoz némi komolyság is kék (szal éértitek xD)
a másik: szerintem (vagy nem tudom hogy mennyire zavarja a tornatermes műsorokat az ha nyitva hagyják az ajtókat) mert szerintem nem becsukni hanem kinyitni kéne az ajtókat mikor ott műsor van , mert igy nem tudnak róla az emberek (jó, ott van leirva mindenütt) de akkor is lehet hogy többen megtekintenék, ha látnák h éppen mi megy.
és még egy: (omg, tiszta kritikus vagyok ma >8D) yoruval beszéltük: nem tudom h ő mondta e, de most akkor leirom: az afterpartit lehetne egy kissebb teremben rendezni, az aula túl nagy neki ^^" (sajna rajtunk kivül nem sokan maradtak xD) meg ha megürül egy terem a programjaikkal, oda be lehet tenni, és nem muszáj az esti 7 órás kezdést megvárni, kezdődhet hamarabb, és tart valameddig (úgyse tartana 10 óráig az se) az aulába pedig lehetne vmit vetiteni, vagy ami program megy, ott menne tovább...
mégegy: szerintem az amvk közé (amelyek egész nap mennek) elférne egy pár japán zenei videó (nem a hardcore jrockos hörgős-fuldoklós-vergődős fajtára gondolok >8D) igy lehet szinesiteni a kinálatot :D

na más tényleg nem jut az eszembe, én főleg itt mászkáltam ezeken a helyeken, ezeket láttam, hátha tudtam ezzel valamit segiteni :arigato: ( :ejej: )
na haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai :mrgreen:
Akkymaru

HozzászólásSzerző: Sputtid » 2010.03.11 17:00

Üdv!
Először is gratulálok a szervezőknek, összességében kellemesen csalódtam az OSZAKE-ben.
Sajnos csak 11 órakor jelentem meg, mert naívan azt hittem, hogy a 10 órai kezdet után van egy kis üresjárat hagyva a gyülekezőre és nem indulnak rögtön a programok. Tévedtem... Ez mondjuk elkerülhető lett volna, ha a rendezvényt megelőző napon fellőttök egy menetrendet a honlapra (addigra nyilván mindent tisztáztatok).
Csatlakoznék az előttem szólókhoz a teaházon kívül frankó lett vona valami ülőhely, (ne adj' isten fotelek ;) )mondjuk az AMV vászon előtt, pihi, beszélgetés céljából.
Ha van lehetőség, akkor több különterem, mert a programok csúsztak, ütötték egymást (lehet terjeszkedni a második emeletre ;) ). Konzolok is jók lettek volna, elvégre azok az otaku-kultúra szerves részei, bár gondolom senki nem dobta be a közösbe szeretett masináját. :) A legrosszabb élmény számomra egyértelműen a felirat nélküli anime-vetítés volt, ezt mondjuk kis odafigyeléssel elkerülhettétek volna. A Sárkánykönny Dalnokait előbbre hozhattátok volna, és akkor biztosan többen maradnak meghallgatni őket (nem utolsósorban az afterparty is korábban indulhatott volna).
Egyébként nagyon jól éreztem magam. Félreértés ne essék, csak attól, hogy a pozitívumokkal (minden egyéb amit fent nem említettem) traktállak titeket, a következő OSZAKE nem lesz jobb. ;)
Egyet azért kiemelek: az előadások nagyon frankók voltak, ilyenből többet (mondjuk hívhatnátok valakit a magyarországi otaku-médiumok valamelyikétől: Animax, Mondo, Animestars... stb.).
Köszi a szervezőknek, sok sikert a következőhöz!
Sputtid

Vissza: OSzAKE fórum