ú, feljöttem végre ide is >8D
akkor leirok 1-2 gondolatot a rendezvényhez, észrevételeim kapcsán: nekem összességében tetszett az egész ^^ a fent emlitett random leülős cucc sem rossz felvetés, középre ahol az a nagy hely volt én is gondoltam hogy lehetne valami ilyesmit tenni, ha valaki amvkat akarja nézni, vagy csak pihizni, vagy csak létezni és beszélgetni, mondjuk nem tudom hogy úgy mennyire lennének útban..
a másik a bemondó fixálása, nem kis kavar és káosz volt a programok bejelentésénél, kéne egy állandó, odaültetett ember, aki értelmesen, jól artikulálva tud beszélni, és őhozzá lehetne fordulni hogy mondja be az esetleges információkat. Nem tudom a lány nevét, aki most volt a bemondó, nem volt vele gondd, csak mondjuk ez a stilus, amivel ő működött nemigen nyerő ilyen téren >8D, a bemondáshoz némi komolyság is kék (szal éértitek xD)
a másik: szerintem (vagy nem tudom hogy mennyire zavarja a tornatermes műsorokat az ha nyitva hagyják az ajtókat) mert szerintem nem becsukni hanem kinyitni kéne az ajtókat mikor ott műsor van , mert igy nem tudnak róla az emberek (jó, ott van leirva mindenütt) de akkor is lehet hogy többen megtekintenék, ha látnák h éppen mi megy.
és még egy: (omg, tiszta kritikus vagyok ma >8D) yoruval beszéltük: nem tudom h ő mondta e, de most akkor leirom: az afterpartit lehetne egy kissebb teremben rendezni, az aula túl nagy neki ^^" (sajna rajtunk kivül nem sokan maradtak xD) meg ha megürül egy terem a programjaikkal, oda be lehet tenni, és nem muszáj az esti 7 órás kezdést megvárni, kezdődhet hamarabb, és tart valameddig (úgyse tartana 10 óráig az se) az aulába pedig lehetne vmit vetiteni, vagy ami program megy, ott menne tovább...
mégegy: szerintem az amvk közé (amelyek egész nap mennek) elférne egy pár japán zenei videó (nem a hardcore jrockos hörgős-fuldoklós-vergődős fajtára gondolok >8D) igy lehet szinesiteni a kinálatot

na más tényleg nem jut az eszembe, én főleg itt mászkáltam ezeken a helyeken, ezeket láttam, hátha tudtam ezzel valamit segiteni

(

)
na haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai