Busou Renkin ... Bleach koppintás? Eléggé.

minden ami manga témában eszetekbe jut

Busou Renkin ... Bleach koppintás? Eléggé.

HozzászólásSzerző: Ritanino » 2010.03.17 17:52

Hogy pontosabbak legyünk, ez a 10 kötetes manga egy Bleach-Fullmetal Alchemist keverék. Mondhatni hibrid. Röviden leírom miről is szól:

BUSOU RENKIN

A Busou Renkin egy Kazuki Mito nevű srácról szól, aki meghal, amikor megpróbál egy lányt megmenteni egy szörnyű szörnytől. Másnap viszont Kazuki nem tudja eldönteni, hogy az egész nem csak egy álom volt-e. De valójában NEM ÁLMODTA sem a lányt, sem a szörnyet, sem a halálát. A lány, Tokiko Tsumura egy homunculust próbált leverni (egy szörny, ami emberi alakot ölt, és a fő táplálékforrása is ember), de akkor megjelent Kazuki. Hogy megmentse a fiút, Tokiko egy "kakugane"-t, vagyis lándzsát helyez a fiú szíve helyére, egy alkímiai cuccost, amivel jól lehet gyakni a szörnyeket. Később kiderül, hogy Tokiko a Renkin Kenshi-nek (Alkímista Katonák) a tagja, egy olyan szervezetnek a tagja, aminek a tagjai ezeknek a szörnyeknek a legyakására esküdött fel. Kazuki csatlakozik Tokikohoz, hogy együtt megtalálják a homunculusok teremtőjét és irányítoját.

Szabadfordítás, de a lényeg itt van... Most mondja azt valaki, hogy ez nem teljesen Bleach-Fullmetal hibrid.
Ha valakit esetleg érdekel, neten szerintem simán fenn van. Én még latolgatom, hogy el akarok-e cseszni ennyi időt az életemből.

Cheers, Rita :3

[edit]a téma címét kiegészítettem a manga címével ...[/edit]
Shhh... I'm invisible...
Ritanino

Re: Bleach koppintás? Eléggé.

HozzászólásSzerző: Gaara-chan » 2010.03.18 11:30

Jaja, olvastam erről, de nem csak ez az egyetlen koppintás a Bleach-ről.

Kicsit off téma, de érdekesség képpen linkelek egy livejournal oldalt. FIGYELEM SPOILER-es:
http://community.livejournal.com/bleachness/446299.html

Angolul van, de a képek eléggé beszédesek.
Álmomban ez a pillangó voltam és most nem tudom, hogy én álmodtam a pillét, vagy õ engemet...
Gaara-chan

Vissza: Általános manga témák